Top
Menu Luk
Skriv til os og modtag Et skræddersyet tilbud

Vi vender tilbage til dig med et svar inden for få dage.

Du har altid mulighed for at booke et uforpligtende møde, hvor vi snakker om, hvad du skal have lavet. Efterfølgende skræddersyer vi et tilbud, som du vil modtage inden for få dage efter mødet.

Få et tilbud

Om organisationen

LT Gruppen Kvalitetsbevidste entreprenører

Eksperter med 5 kernekompetencer

LT Gruppen består af fem afdelinger, der udgør anlægsarbejde, sten og grus vognmandsservice, asfalt, VVS-arbejde og maskinudlejning. Med vores erfaring løser vi enhver udfordring. Gennem vores områdekompetencer, og vi er din garanti for, at arbejdet bliver udført professionelt og korrekt.

Vi er en organisation, der fokuserer på at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vores virksomhed er baseret på høje krav og standarder, som vi altid stræber efter at imødekomme og derved levere et tilfredstillende resultat.

Vores Vision

Landets foretrukne byggepartner

Vores vision er at have en forretning, som imødekommer alle kundens behov. Vi vil være der, hvor vi altid kan levere totalløsninger til vores kunder, som primært er boligforeninger, erhvervsejendomme, større firmaer og ejendomsselskaber.

Vi skal være en forretning, der løser enhver opgave for vores kunder således, at de kun skal henvende sig til ét sted i stedet for at samarbejde med flere virksomheder på én gang. Uanset, hvilke udfordringer vores kunder står over for, skal de kunne henvende sig til os for at opnå en samlet løsning, der løfter projektet til et niveau ud over det sædvanlige.

 

Vores Mission

Kvalitetsløsninger & tætte relationer

Vores mission er, at levere kvalitetsbevidste løsninger gennem professionel og fleksibel service uanset, hvilken udfordring de måtte stå over for.

Vi tilbyder sparring og rådgivning under hele forløbet, hvilket er den bedste forudsætning for et godt og tillidsfuldt samarbejde, samt et tilfredsstillende slutresultat.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov, men vi inkluderer vores faglige viden i projekthåndteringen.

Vores Historie

Vi er en virksomhed, der har oplevet markant vækst siden 2004.

I 2002 startede Lars Pedersen, indehaver af LT Gruppen, en virksomhed med mindre entreprenøropgaver. I 2004 startede, den første ud af de fem, entreprenørvirksomheden, LT Totaltentreprise. Med mange års erfaring og høj ekspertise inden for branchen begyndte det at gå stærkt. LT Gruppen skulle ikke længere kun tilbyde løsninger på entreprenøropgaver – men totalløsninger. Sådan gik det til, at vi i dag tilbyder entreprenørarbejde samt sten og grus vognmandsservice, anlægsarbejde, VVS-arbejde, asfaltarbejde og maskinudlejning. I dag er vi en stor organisation med fem tilhørende virksomheder – så vi kan løse den udfordring, du står over for.

Vores Afdelinger