Top
Menu Luk
Skriv til os og modtag Et skræddersyet tilbud

Vi vender tilbage til dig med et svar hurtigst muligt.

Du kan også booke et uforpligtende møde, hvor vi kan tage en snak om, hvad du skal have lavet. Derefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, som du modtager kort tid efter mødet.

 

Få et tilbud
reCAPTCHA

Om organisationen

LT Gruppen Kvalitetsbevidste entreprenører

Eksperter med 5 kernekompetencer

LT Gruppen består af fem afdelinger, der udgør anlægsarbejde, sten og grus vognmandsservice, asfalt, VVS-arbejde og maskinudlejning.

Vi er en organisation, der fokuserer på at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vores virksomhed er baseret på høje krav og standarder, som vi altid stræber efter at imødekomme og derved levere et tilfredsstillende resultat.

Med vores brede erfaring og kvalitetsbevisthed er vi din garanti for, at arbejdet bliver udført professionelt og korrekt.

 

Vores Vision

Landets foretrukne byggepartner

Vores vision er at have en forretning, som imødekommer alle kundens behov. Vi vil være der, hvor vi altid kan levere totalløsninger til vores kunder, som primært er boligforeninger, erhvervsejendomme, større firmaer og ejendomsselskaber.

Vi skal være en forretning, der løser enhver opgave for vores kunder, så de kun behøver at henvende sig ét sted for at få løst deres opgaver. Uanset hvilke udfordringer vores kunder står over for, skal de kunne henvende sig til os og få en samlet løsning, der løfter projektet til et niveau ud over det sædvanlige.

 

Vores Mission

Kvalitetsløsninger & tætte relationer

Vores mission er at levere kvalitetsbevidste løsninger gennem professionel og fleksibel service, uanset hvilken udfordringer kunden står over for.

Vi tilbyder sparring og rådgivning under hele forløbet, hvilket er den bedste forudsætning for et godt og tillidsfuldt samarbejde og et tilfredsstillende slutresultat.

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og supplerer med vores faglige viden i projekthåndteringen.

Vores Historie

Virksomhed med markant vækst siden 2004

I 2002 startede Lars Pedersen, indehaver af LT Gruppen, en virksomhed med mindre entreprenøropgaver. I 2004 startede entreprenørvirksomheden LT Totaltentreprise, der skulle blive den første af LT Gruppens fem grene. De mange års erfaring og høje ekspertise inden for branchen fik det pludselig til at gå stærkt. LT Gruppen skulle ikke længere kun tilbyde løsninger på entreprenøropgaver – men totalløsninger.

Sådan gik det til, at vi i dag tilbyder entreprenørarbejde samt sten og grus vognmandsservice, anlægsarbejde, VVS-arbejde, asfaltarbejde og maskinudlejning. I dag er vi en stor organisation med fem tilhørende virksomheder – så vi kan løse netop den udfordring, du står over for.

Vores Afdelinger